Hahó! Hahó Öcsi!

 

A helyzet az, hogy tegnap nem loptak. Nem csaltak. Nem korrumpálódtak. Legalább is, a sajtból nem értesülhettünk ilyesfajta tevékenység végzéséről. Tulajdonképpen nem is volt semmi érdemleges hír, hacsak nem az, hogy a budapesti Szlovák követségre molotovot dobtak koktél formájában.
A szlovákság, élükön Szlotával aki Jan, és pártelnök és miegymás nagyon felháborodott, különösen a felszolgálás minőségén.
A koktélt ugyanis nem a szokásos módon meggyújtva, hanem csak úgy natúr, dekoratív lángnyelvek nélkül szolgálták fel. Még szívószál sem volt hozzá adva.
A Magyar Felszolgálók és Séfek Országos Szövetségének elnöke sajtóközleményben határolódott el a felháborító eseménytől. /Szörnyű, szörnyű… Még szívószál sem – motyogta elcsukló hangon az őt körülölelő mikrofonok sűrűjében/. Családi és utóneves jogvédők a felszolgálást rosszista okokra vezetik vissza.
Egyes híresztelések szerint a tettes sétálva a Puskás Ferenc (Öcsi, Hahó Öcsi!) stadion irányából sét állva érkezett a tett helyszínére. Ezért tartott sokáig az út neki. Sötét volt. Nem a tettes, hanem a hely színe. A célhoz érve egy ablakon behajítva kísérelte meg a koktél felszolgálását.
Az Oerefká a helyszínen beszerzett genetikai minták (Déenes) a szíeszáj majami helyszínelők, valamint a közelben üzemelő térfigyelő kamerával történő mozgóképrögzítés eredményeképp szokatlan gyorsasággal azonosította az elkövetőt, majd a koktélelhárító gyorsreagálású kómandó bevetésével őrizetbe vételt foganatosított a felszolgálással alaposan gyanúsítható személlyel szemben, majd ellene haladéktalanul büntetőeljárást kezdeményeztek előre megfontolt koktélkészítés és szervírozás bűncselekmény elkövetésének vádjával.
Az Oerefká helyettes szóhordója elmondta, hogy a helyszínen több további bűncselekmény elkövetésére is alkalmas koktélt is találtak, volt közöttük Bacardi Cocktail, és Gin Fiz elnevezésű veszélyes ital is. Esetleges tettestársat nem találtak, igaz nem is kerestek. A helyettes szóhordó elmondta továbbá, hogy a gyanúsított kihallgatására szlovák tolmács hiányában egyelőre még nem került sor.
 
Szerző: Kököjszi és Bobojsza  2009.08.27. 18:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hahoocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr281342462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása